VIRTUAL FANTASTIC dé one-stop shop voor VR

Virtual reality biedt onbegrensde mogelijkheden. Een exotische vakantiebestemming verkennen, wandelen door de kamers van een woning die nog gebouwd moet worden, dwalen door de gangen van een Middeleeuws kasteel, een luxe cruise schip van binnen bekijken of het archief van een museum bestuderen. Het kan nu allemaal vanuit je luie stoel.

VIRTUAL REALITY MARKETING de mogelijkheden

Wij zijn overtuigd van de kracht van VR als marketing tool. 2016 wordt officieel als het eerste consumentenjaar voor virtual reality gezien, maar de ontwikkelingen op VR gebied gaan razendsnel. Afgelopen jaar werden er 3.6 miljoen VR-headsets verkocht. Cisco voorspelt dat dit aantal in 2017 zal oplopen tot 31 miljoen. Grote namen als Albert Heijn, Volvo, The New York Times, Mercedes, Jack Daniel’s, Doritos, Amnesty International, MacDonalds, Jaguar, Velux en The North Face hebben met veel succes virtual reality marketing campagnes ingezet.

VIRTUAL FANTASTIC zet VR optimaal in voor jouw bedrijf of merk

Wij zijn een innovatief bedrijf, gericht op contentcreatie en alles-in-één oplossingen voor virtual reality. Met hoogwaardige VR content wordt een klantervaring gecreëerd die niet te evenaren is. Ons doel is om de klant optimaal te begeleiden en te ontzorgen op het gebied van virtual reality.

Virtual Fantastic beschikt als enige ter wereld over een 360 graden stereo fotorobot. Onze afdeling research & development werkte 1,5 jaar aan deze camera, die het mogelijk maakt om super hoge resolutie stereo VR foto’s te maken. De beelden die wij met deze camera vastleggen zijn levensecht; je beleeft een product of omgeving alsof je deze in de werkelijkheid ziet.

Virtual Fantastic
Fotorobot
Uniek
Virtual Fantastic heeft een unieke camera ontwikkeld.

Met twee camera's wordt een beeld
in zeer hoge resolutie gecreëerd.

VR-headsets
In 2019 worden er naar schatting 16 miljoen VR-headsets verkocht, in 2022 naar verwachting 60 miljoen. (Bron: Emerce)
Prognose VR
In 2018 bedroeg de totale omzet van de VR (hardware en software) markt 800 miljoen dollar. Dit bedrag zal in 2023 naar verwachting groeien tot 5,5 miljard dollar. (Bron: Business Insider Intelligence)

Virtual Fantastic biedt een complete VR oplossing. Het totaalpakket wordt op maat gemaakt met keuze uit de volgende onderdelen:

 • Ontwikkeling en implementatie VR (marketing) concept

 • Design VR interface

 • Creatie hoogwaardige 360 graden stereo VR content

 • Creatie 360 graden video’s

 • Creatie 3D modellen en animaties

 • Ontwikkeling VR app voor Android en iOS

 • Ontwikkeling VR tour voor websites

 • Levering en configuratie benodigde hardware (VR brillen)

 • Begeleiding op beurs- of winkelvloer

Neem contact met ons op

De impact van virtual reality content komt het best tot zijn recht als je het met eigen ogen ervaart. We komen graag bij je langs om je te overtuigen van de kracht van onze VR.

Een afspraak is zo gemaakt via het contactformulier.

  Volg ons op social media

  Virtual Fantastic HQ

  Surinameweg 2
  2035VA Haarlem

  Phone: 0624501899
  Email: hello@virtualfantastic.com
  Web: virtualfantastic.com

  ENGLISH