Backup 2017-02-132017-02-23T12:36:06+00:00

VIRTUAL FANTASTIC maakt het onmogelijke mogelijk

Virtual Fantastic is een innovatief bedrijf gericht op content creatie en alles-in-één oplossingen voor virtual reality.

Laat je op onze website inspireren over virtual reality marketing en kom te weten wat wij voor jou kunnen betekenen.

Virtual Fantastic
Fotorobot
Uniek
Virtual Fantastic heeft een unieke camera ontwikkeld.

Met twee camera's wordt een beeld
in zeer hoge resolutie gecreëerd.

VR-headsets
In 2019 worden er naar schatting 16 miljoen VR-headsets verkocht, in 2022 naar verwachting 60 miljoen. (Bron: Emerce)
Prognose VR
In 2018 bedroeg de totale omzet van de VR (hardware en software) markt 800 miljoen dollar. Dit bedrag zal in 2023 naar verwachting groeien tot 5,5 miljard dollar. (Bron: Business Insider Intelligence)

VIRTUAL REALITY is nieuw en spectaculair

Virtual reality biedt onbegrensde mogelijkheden. Een exotische vakantiebestemming verkennen, wandelen door de kamers van een nieuwbouwwoning die nog gebouwd moet worden, dwalen door de gangen van een Middeleeuws kasteel of de museumcollectie van het Louvre bestuderen. Het kan nu allemaal vanuit je luie stoel.

VIRTUAL REALITY marketing: de mogelijkheden

Virtual Fantastic is overtuigd van de kracht van VR als marketing tool. Hoewel 2016 officieel als het “eerste consumentenjaar” voor virtual reality wordt gezien, gaan de ontwikkelingen op VR gebied razendsnel. Grote namen als Albert Heijn, Volvo, The New York Times, Mercedes, Amesty International, MacDonalds, The North Face hebben succesvolle virtual reality marketing campagnes ingezet.

VIRTUAL FANTASTIC helpt  VR optimaal in te zetten voor jouw bedrijf of merk

Wij zijn een innovatief bedrijf gericht op content creatie en alles-in-één oplossingen voor virtual reality. Met onze hoogwaardige VR content wordt een klantervaring gecreëerd die moeilijk te evenaren is. Ons doel is om onze klanten optimaal te begeleiden en te ontzorgen op het gebied van virtual reality.

Virtual Fantastic beschikt als enige ter wereld over een 360 graden stereo fotorobot. Onze afdeling research & development werkte 1,5 jaar aan deze camera die het mogelijk maakt om super hoge resolutie stereo VR foto’s te maken. De beelden die wij met onze camera vastleggen zijn levensecht. Je beleeft een product of omgeving alsof je deze door eigen ogen bekijkt.

Virtual Fantastic biedt complete VR oplossingen. Onze totaalpakketten worden op maat gemaakt met de volgende onderdelen:

 • ontwikkeling en implementatie VR (marketing) concept

 • design VR interface

 • creatie hoogwaardige 360 graden stereo VR content

 • creatie 360 graden video’s

 • creatie 3d modellen, scenes en omgeving

 • levering en configuratie benodigde hardware (VR brillen)

 • begeleiding op beurs- of winkelvloer

Get Hands On With Virtual Fantastic

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nullam consectetur vulputate elit ac luctus.

IN THE NEWS TODAY

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nullam consectetur vulputate elit ac luctus. Cras urna urna, eleifend mollis finibus in, efficitur feugiat leo. Morbi eleifend gravida iaculis.

CONTACT VIRTUAL FANTASTIC TODAY

De impact van onze virtual reality content komt het best tot zijn recht als je het met eigen ogen ervaart. We komen graag bij je langs om je te overtuigen van de kracht van VR. Een afspraak is zo gemaakt via het contactformulier.

  Volg ons op social media

  Volg ons op Facebook of Instagram voor de laatste nieuwtjes.

  Virtual Fantastic HQ

  Surinameweg 2,
  2035VA Haarlem

  Phone: 0624501899
  Email: hello@virtualfantastic.com
  Web: virtualfantastic.com

  Go to Top